OB - Sammen for klubben. For byen. For altid

Miraklet i Madrid - Talks

tirsdag den 22. oktober - kl. 19:30

Samlet pris: 0

Tirsdag den 22. oktober fortsætter vi markeringen af 25-året for Miraklet i Madrid, når vi præsenterer en sand legendeaften med Lars Høgh og Kim Brink på Nature Energy Park i Albani Lounge.

Til "Miraklet i Madrid-Talks" tager Lars Høgh og Kim Brink plads i sofaen hos Stemmer Fra Ådalens Martin Davidsen, hvorfra de fortæller om deres oplevelser med OB før, under og efter dansk klubfodbolds største sensation.

Aftenen byder også på afsløringen af vores Miraklet i Madrid-legendetrøje, der i samarbejde med hummel er skabt som en hyldest til mirakelmagerne, og derudover lancerer Martin Davidsen sin bog ”Miraklet i Madrid”.

"Miraklet i Madrid-Talks" finder sted tirsdag den 22. oktober kl. 19.30 - 21.30 i Albani Lounge på Nature Energy Park, Højstrupvej 7B, 5200 Odense V. Dørerne åbner kl. 18.30.

Prisen er kr. 150,- men som sæsonkortholder er prisen kun kr. 75,-. Du sikrer dig rabatten ved at indtaste stregkoden fra sæsonkortet som rabatkode, når du køber billet via nedenstående link.

Overskuddet fra arrangementet går til Legeheltene på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital.

(Husk at klikke på den grå boks, hvor der normalt er en stadionoversigt)

Følg med på OB.dk for mere information vedr. kampen - klik her!

I Albani Fanzone kan du opleve sammenholdet og den gode stemning med venner og familie. Her har du også mulighed for at nyde kolde drikkevarer fra VIGGOs baren eller en god burger fra Bull Burger.

Albani Fazone åbner to timer inden kampstart og er placeret bag Richard Møller Nielsen tribunen.

I Faxe Kondi Familiezone er der fokus på sjov og leg - og hvor der vil være spændende og kreative aktiviteter i løbet af sæsonen.

Faxe Kondi Familiezone åbner én time inden kampstart og er placeret ved 3F tribunen.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer til kampen.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder og videooptagelser til alle OB’s hjemmekampe. Billeder og videooptagelser kan blive benytte i forbindelse med markedsføring.

#StribetForLivet