OB - Sammen for klubben. For byen. For altid

Sæsonkort 2020/21

Samlet pris: 0

Fra sommeren 2020 har vi ændret håndteringen af fysiske sæsonkort. Det betyder, at det fysiske sæsonkort, som du modtager, fra 2020/21-sæsonen skal beholdes år efter år. Fremadrettet skal du blot forny kortet online, hvorefter dit eksisterende kort giver adgang til stadion.

Sæsonkortet samles desuden i to særskilte produkter:

  • Det traditionelle sæsonkort med engangsbetaling for hele sæsonen. Denne type fås både som fysisk og digitale kort.

  • Sæsonkortabonnement hvor betalingen er månedligt opdelt. Denne type er 100% digital.

Alle kategorier (voksen, barn m.fl.) kan frit vælges ved de to produkter. Den eneste forskel er derfor blot, hvilken betalingsmetode du vælger.

I den forbindelse siger vi også farvel til sæsonkorttyperne: Odense 1887, Premium og OB Junior, da disse samles i de to ovenstående sæsonkorttyper (Sæsonkort – traditionelt og Sæsonkortabonnement). Læs mere om de forskellige sæsonkorttyper her.

Det er kun Premium-sæsonkort, der er omfattet fornyelsen. Læs mere om fornyelse her.

Kortet giver adgang til alle OB's hjemmekampe.

I Albani Fanzone kan du opleve sammenholdet og den gode stemning med venner og familie. Her har du også mulighed for at nyde kolde drikkevarer fra VIGGOs baren eller en god burger fra Bull Burger.

Albani Fazone åbner to timer inden kampstart og er placeret bag Richard Møller Nielsen tribunen.

I Faxe Kondi Familiezone er der fokus på sjov og leg - og hvor der vil være spændende og kreative aktiviteter i løbet af sæsonen.

Faxe Kondi Familiezone åbner én time inden kampstart og er placeret ved 3F tribunen.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer til kampen.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder og videooptagelser til alle OB’s hjemmekampe. Billeder og videooptagelser kan blive benyttet i forbindelse med markedsføring.

#StribetForLivet