OB - Sammen for klubben. For byen. For altid

Odense 1887 - Forår

Samlet pris: 0

Forårssæsonkortet er årets julegave!

Forårssæsonkortet er lavet specifikt til julen og kan købes indtil fredag d. 20. december kl. 11.00.

Kortet kan afhentes i billetvognen på kampdage på Nature Energy Park frem til kampen mod AaB d. 9. december. Du kan også hente det på Nature Energy Park på hverdage, efter aftale på tlf. 6614 0110 / billetter@ob.dk. Det er også muligt at få kortet tilsendt for 50 kr. Her må vi dog understrege, at du skal bestille i god tid, hvis det skal nå frem inden juleaften. Udsendelse af sæsonkort sker frem til d. 18. december.

Forårssæsonkortet produceres fysisk, men kortet fungerer også digital via. "min profil" - og herfra kan det downloades til Apple Wallet og Google Pay.

I Albani Fanzone kan du opleve sammenholdet og den gode stemning med venner og familie. Her har du også mulighed for at nyde kolde drikkevarer fra VIGGOs baren eller en god burger fra Bull Burger.

Albani Fazone åbner to timer inden kampstart og er placeret bag Richard Møller Nielsen tribunen.

I Faxe Kondi Familiezone er der fokus på sjov og leg - og hvor der vil være spændende og kreative aktiviteter i løbet af sæsonen.

Faxe Kondi Familiezone åbner én time inden kampstart og er placeret ved 3F tribunen.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer til kampen.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder og videooptagelser til alle OB’s hjemmekampe. Billeder og videooptagelser kan blive benytte i forbindelse med markedsføring.

#StribetForLivet