OB - Sammen for klubben. For byen. For altid

Sæsonkortabonnement

Samlet pris: 0

Sæsonkortabonnementet er en cool måde at dedikere sig til klubben, og de oplevelser vi sammen skaber på stadion - og samtidigt en smartere måde at have sæsonkort på.

Sæsonkortabonnementet fungerer som en 100% digital løsning, der er tilgængeligt fra Apple Wallet eller Google Pay. Dermed slipper du også for at skulle finde dit fysiske sæsonkort frem fra kamp til kamp, da det altid vil være på din smartphone.

Fra kr. 29,-/kr. 69,- om måneden kan du dermed sikre dig at blive en del af de oplevelser, vi sammen skaber på stadion - hele livet! Dit sæsonkortabonnement er nemlig ikke fastlåst ét sæsonkort!

Du kan læse mere om sæsonkortabonnementet her!

I Albani Fanzone kan du opleve sammenholdet og den gode stemning med venner og familie. Her har du også mulighed for at nyde kolde drikkevarer fra VIGGOs baren eller en god burger fra Bull Burger.

Albani Fazone åbner to timer inden kampstart og er placeret bag Richard Møller Nielsen tribunen.

I Faxe Kondi Familiezone er der fokus på sjov og leg - og hvor der vil være spændende og kreative aktiviteter i løbet af sæsonen.

Faxe Kondi Familiezone åbner én time inden kampstart og er placeret ved 3F tribunen.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer til kampen.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder og videooptagelser til alle OB’s hjemmekampe. Billeder og videooptagelser kan blive benyttet i forbindelse med markedsføring.

#StribetForLivet