Samlet pris: 0

Fodbold skal opleves på stadion - Det er på stadion, at vi mærker pulsen, dyrker fællesskabet og slipper følelserne fri – og med et OB-sæsonkort får du og dine venner adgang til alle OB’s hjemmekampe i både Superligaen og Sydbank Pokalen på Nature Energy Park hele foråret.

Fordele for slutspilskortet i foråret 2019:

  • Rabat på drikkevarer i Albani Fanzone*

  • Invitation til eksklusive OB Fan-arrangementer

  • Adgang til eksklusive konkurrencer kun for sæsonkortsholdere

  • 10% rabat hos INTERSPORT i forårssæsonen 2019**

  • 15% rabat på drikkevarer i barerne i Storms Pakhus, Viggos, Lørups Vinstue, Den Brølende And, Klosterkroen samt Blomsten & Bien***

* Gælder ved køb af Odense Pilsner/Classic eller alm. sodavand i Viggo’s bar i Albani Fanzone.

**Gælder INTERSPORT butikkerne i Odense, Faaborg, Assens, Middelfart og Otterup. Rabatten gælder også i Fanshoppen på stadion. Vis dit kort ved kassen og du får din rabat. Husk at rabatten kun er på varer, der ikke er nedsatte i forvejen samt elektronik.

*** Gælder ikke cigaretter og tilbud.

Ovenstående tilbud og rabatter er gældende mod fremvisning af gyldigt sæsonkort. Du kan blive spurgt om gyldigt ID sammen med sæsonkortet for at opnå rabatten.

Slutspilskortene Odense 1887, Premium og OB Junior gælder alle til OB's kampe på Nature Energy Park i Superligaen i foråret 2019.

Betaling af slutspilskort trækkes først på det valgte betalingskort, når kortet produceres.

Pris/plads oversigt:

ODENSE 1887 (voksen/øvrige) kr. 399,-.
Valgfri unummeret plads på Richard Møller Nielsen og 3F tribunen. Kortet købes ved at vælge Richard Møller Nielsen Tribunen.

OB JUNIOR (børn u/14) kr. 149,-.
Valgfri unummeret plads på Richard Møller Nielsen og 3F tribunen. Kortet købes ved at vælge 3F Tribunen.

PREMIUM(voksen/børn u/14) fra kr. 649,-/399,-.
Nummeret plads på Barfoed Group tribunen (øvre C) eller unummeret plads på Richard Møller Nielsen-, Barfoed Group (nedre C), og 3F tribunen . Kortet købes ved at vælge den pågældende tribune.

Husk at kom til kampen i god tid. Vores Albani Fanzone, som er placeret bag Richard Møller Nielsen tribunen, åbner to timer inden kampstart. Faxe Kondi Familizone, som er placeret ved indgangen til 3F tribunen, åbner én time inden kampstart.

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer til kampene.

Vi gør opmærksom på, at der tages billeder og videooptagelser til alle OB’s hjemmekampe. Billeder og video kan blive benytte i forbindelse med markedsføring.

Sammen for byen. For klubben. For altid!